<p><span style="text-decoration: underline;">gezond afvallen healthy body voedingssupplementen dieet lichaam zonhoven oost-vlaanderen limburg</span></p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 68,20
€ 68,20

Stofwisseling en gezond cholesterolniveau

Een minder goed functionerende stofwisseling kan vele gevolgen hebben voor uw lichaam. Denk hierbij aan overgewicht, een lage lichaamstemperatuur/koude handen en voeten, hoofdpijn, slapeloosheid, een droge huid, gezwollen ogen, haarverlies, pijnlijke gewrichten, moeilijk uit bed komen, weinig energie en vele andere symptomen. Vooral bij vrouwen kan dat leiden tot overgewicht.

Rejuvenal ontwikkelde Thyrovus®, een natuurlijke voedingsbron van Ayurvedische afkomst, met een positieve invloed op de lever. De ingrediënten zijn al duizenden jaren in gebruik en derhalve zeer veilig. Het ondersteunt de stofwisseling in haar belangrijke werking.

De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de efficiënte omzetting van het schildklierhormoon (thyroxine) te optimaliseren. Hierdoor wordt de stofwisseling gestimuleerd wat goed is voor een gezond energieniveau. Een goedwerkende schildklier is voor zeer veel functies in ons lichaam van belang. Ook de lichaamstemperatuur wordt gecorrigeerd, waardoor koude handen en voeten verminderen. Vaak profiteert de huid van de werking van dit product. Een goedwerkende schildklier helpt osteoporose voorkomen. Bovendien is Thyrovus® bijzonder geschikt om een gezond cholesterolniveau te ondersteunen. Kortom, waarom zou u zich laten ontmoedigen door uw stofwisseling? Thyrovus® ondersteunt op natuurlijke wijze!