Rejuvenal - PhytoMatrix 60 tabs

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 72,45
€ 72,45

Optimale bescherming, gezond lichaamsgewicht, healthy aging

Antioxidanten zijn in ons lichaam nodig voor de bescherming van onze cellen, vooral ons DNA tegen de negatieve invloeden van vrije radicalen.
Deze vrije radicalen kunnen ontstaan door o.a. luchtvervuiling, roken, junkfood, frisdranken, processed foods, Uv-straling en stess-situaties. Het neutraliseren van vrije radicalen helpt tegen veroudering en beschermt gezonde cellen en weefsels van organen bij alle lichaamsfuncties. Dit moet in met liefst met zoveel mogelijk verschillende, werkzame stoffen gebeuren.

PhytoMatrix® is ontwikkeld om dit proces te ondersteunen. PhytoMatrix® bevat een samenstelling van heel veel verschillende, natuurlijke antioxidanten en vitamines, een mix van plantaardige nutriënten, die het behoud van de algehele gezondheid kan waarborgen. Het biedt ook hulp bij het stofwisselingsproces waarbij koolhydraten tot energie worden omgezet. Daarmee geeft het steun aan een gezond lichaamsgewicht. Het versterkt onze botten en ondersteunt de gewrichten.

Naast deze beschermde functie, die nauwkeurig uitgebalanceerd is, moeten we ook zorgen voor voldoende vitamines die enzymatische processen helpen te onder steunen. Sommige stoffen in de PhytoMatrix zijn van belang om de hersenfunctie te ondersteunen, andere juist om de ogen gezond te houden.

De combinatie van PhytoMatrix® met OmegaMatrix® zorgt voor een extra support van een gezonde huid en verbetert het geheugen. Het draagt bij aan gezond ouder worden. Geschikt voor iedere leeftijd. Gebruik 2 tabletten per dag. Voor optimale bescherming, één voor het ontbijt, één voor de warme maaltijd.


Werking

De werking van PhytoMatrix is een complex proces. Naast een keur aan plantaardige antioxidanten stuurt het ook allerlei processen aan in het lichaam. De werking is vooral goed in combinatie met OmegaMatrix. De optimale dosering is dan; 2x daags 1 PhytoMatrix en 3 OmegaMatrix.

Om te zorgen dat het lichaam geen tekorten krijgt in micronutriënten gebruiken we spirulina-algen. Dit heeft een bijkomend voordeel dat het helpt om mooie tabletten te maken waardoor we de vulstoffen tot een minimum kunnen beperken; meer werkzame stoffen uit dezelfde tablet.

Vervolgens voegen we een gebalanceerde mix toe van stoffen die beschermen maar ook reguleren. Zo wordt uw bloedsuiker beter gereguleerd, waardoor minder insuline nodig is en we dus beschermen tegen het risico van diabetes type 2. Uw ogen worden beschermd tegen overmatig UV-licht waardoor we met verschillende carotenen (zeaxanthin, luteïne, a-caroteen,…) het risico op cataracts of maculaire degeneratie proberen te reduceren. Uiteraard dragen de bessenextracten uit de OptiBerry® daar krachtig aan bij. Zij verbeteren zelfs uw nachtzichtvermogen.

Met voldoende vitamine D3 zorgen we voor een verbeterde calciumhuishouding. Om te voorkomen dat deze calcium neerslaat in de bloedvaten voegen we vitamine K2 toe. Deze activeert de botaanmaak zodat de nieuwe calcium op de juiste plaats komt. Sterkere botten, schonere bloedvaten. Uiteraard is de PhytoMatrix rijkelijk voorzien van natuurlijke bronnen van vitamine E naast andere krachtige antioxidanten zoals druivenpitextract, gojiberry en resveratrol. Bij elkaar ideaal om de oxidatie van cholesterol tegen te gaan. Zo ontstaat er veel synergie tussen de stoffen onderling maar ook een samenwerking tussen de OmegaMatrix.

De schildklier heeft bijvoorbeeld selenium nodig om goed te functioneren. Jodium (uit OmegaMatrix) hoort daar natuurlijk bij. Ashwagandha activeert de schildklier (maar ook het libido) om T4 aan te maken. De antioxidanten-blend verbetert de leverfunctie waardoor het T4 nog beter wordt omgezet naar T3. Wederom een functie van deze samenwerkende producten. Mocht het dan nog niet lukken, kies dan juist voor de Thyrovus die gespecialiseerd is in de schildklieroptimalisatie.

Er zitten tal van werkingsmechanismen in de PhytoMatrix. Alles samen een krachtig product die door de slimme samenvoeging van zoveel werkzame stoffen een stuk voordeliger is dan de aanschaf van de ingrediënten in losse producten. Dat nog afgezien van de optimale doseringen die de synergie versterkt! 

 

Samenstelling per 2 tabletten

 
Spirulina

600 mg

Ashwaganda 160 mg
Vitamine C 156,8 mg
Druivenpit extract 120 mg
Bacopa extract 100 mg
Goji Berry extract 100 mg
Boswellia Serrata 80 mg
Groene thee extract 80 mg
Alpha-liponzuur 70 mg
Carroteen complex 60 mg
Bessenextracten 50 mg
Vitamine E 42 mg
Resveratrol 40 mg
Zink 28 mg
Chroom 48 µg
Vitamine D3 28 µg
Seleen 15 µg
Vitamine K2 6 µg

Inhoud: 60 tabletten