Rejuvenal - PolyMatrix 120 tabs

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 109,00
€ 109,00

Beschermt de cellen en ondersteunt het evenwicht bij stress-situaties
Draagt bij tot de normale functie van het immuunsysteem 
Belangrijk voor bloedvaten 

Niets is zo ontsierend als een huid vol vervelende ontstekingen. Psoriasis of Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening waar honderdduizenden mensen soms tot waanzin mee gedreven worden. Toch zijn er diverse mogelijkheden de huid tot rust te brengen. Minder stress en een betere voeding, aangevuld met slimme supplementen kunnen uitkomst bieden.
De basis van de ontstekingen ligt doorgaans in een onbalans van de gegeten vetten. Te veel transvetzuren en omega 6 vetten kunnen leiden tot chronische ontstekingen in het lichaam. als dan de huid niet in optimale staat is komen deze ontstekingen mogelijk in die huid tot uiting. Omdat er dus een combinatie van factoren verantwoordelijk is, dient de aanpak ook van diverse kanten te gebeuren. PolyMatrix, samen met OmegaMatrix, helpen de eerste maanden te overbruggen om de huid tot rust te brengen.

OmegaMatrix, in een dubbele dosering, is noodzakelijk om zo snel mogelijk de huid in balans te brengen. Daarbij dient zoveel mogelijk de inname van transvetten en omega-6 vetten beperkt te worden.
PolyMatrix is een uiterst krachtig supplement om langdurige huidontstekingen tot rust te brengen. Het is toegespitst op rosacea en psoriasis. De ontstekingen worden tot rust gebracht door plantenextracten zoals resveratrol, granaatappelextract, cat's claw, curcumine, druivenpitextract en natuurlijke carotenen. Maar dat alleen is niet voldoende.

Bij psoriasis is er sprake van een ongeremde celvermeerdering van de aangetaste opperhuid. Om dit tot rust te brengen is gebruik gemaakt van vitamine D3, ceramide en groene thee-extract. De vitamine D3 en het groene thee-extract, rijk aan EGCG's en andere polyfenolen, dragen bij aan een normale celvernieuwing. Bij psoriasis gebeurt dat soms wel 1000x sneller dan normaal. De ceramides zijn bijzondere huidvetten die voor een betere hechting zorgen van die opperhuid waardoor de huid veel beter z'n vochtbalans hersteld. De buitenste laag wordt daarmee hechter en beter gesloten.

Om de huid verder te versterken is MSM toegevoegd. MSM bevat veel organische zwavelverbindingen die vrije radicalen kunnen neutraliseren maar vooral het bindweefsel versterken. De speciale vitamine C-ester is een stimulator van extra collageenaanmaak. Meer collageen helpt de huid strak en jong te houden. Uiteraard heeft vitamine C ook een ontstekingsremmende werking.

Bij alle ontstekingsreacties speelt de leverfunctie een belangrijke rol. Silymarijn is toegevoegd om de leverontgifting te stimuleren. Andere extracten zoals de carotenen, selenium en vitamine E's zijn krachtige anti-oxidanten die de vrije radicaalvorming in de lever tegengaan. Daarmee komt de lever tot rust en kan veel beter z'n functie vervullen. Hierdoor zullen veel functies weer optimaal verlopen wat een positieve uitwerking heeft op de huid.

Om bij Rosacea vernieuwde vaatgroei tegen te gaan is gebruik gemaakt van een bijzonder bessenextract; OptiBerry®. Dit gepatenteerde extract van 6 verschillende bessen heeft de eigenschap om ongewenste vaatgroei tegen te gaan. Daarnaast vormen deze bessenpolyfenolen een zeer goede bescherming tegen huidveroudering en beschermen ze zeer goed de bloedvaten tegen vaatwandbeschadigingen.
Forskolinextract is gebruikt om het huidherstel zoveel mogelijk te herstellen. De cellen krijgen veel meer energie en zullen de huid weer in optimale conditie brengen zodra de ontstekingen zijn afgenomen.
Ingrediënten: MSM, Ester C, Druivenpitextract, Curcumine, OptiBerry, Vitamine E, Groene Thee Extract, Forskolin Extract, Seleniummethionine, Resveratrol, Cat's Claw, Vitamine D3, Granaatappel, Ceramide, Silymarijn, vitamine B3 (niacine), Natuurlijke carotenen, Peperine. 

Werking

Polyfenolen zijn een groep van chemische verbindingen die veel voorkomen in planten. Flavonoïden zijn een uitgebreide groep stikstofvrije organische verbindingen.

Polyfenolen, flavonoïden en anthocyanen zijn plantaardige stoffen, die verschillende kleuren hebben. Met name de rode, paarse en blauwe kleuren in bladeren en bessen worden gevormd door o.a. deze polyfenolen; er bestaan wel zo’n 5000 soorten. Belangrijke bronnen van polyfenolen zijn druiven, bessen, granaatappels, thee, wijn, olijfolie, walnoten en vooral cacoa. De schillen van vruchten bieden bescherming aan het vruchtvlees en zaadjes. 

Dit product bevat ook de volgende ingrediënten: MSM, granaatappel, katteklauw, druivenpit, groene thee extract, silymarin, boswellia serrata, curcuma, coleus forscohlii, phytoceramide, bessenextracten, carotenencomplex, resveratrol. 

Ingrediënten 

MSM, Calciumhydroxyapatiet, Vitamine C (Magnesium ascorbaat), Granaatappel (Punica Granatum | 40% ellaginezuur), Katteklauw (Uncaria Tomentosa), Druivenpit (Vitis Vinifera), Groene thee (Camellia Sinensis | 50% EGCG), Silymarin (Silybum Marianum), Boswellia Serrata, Curcuma (Turmeric), Coleus Forscohlii, Vitamine B5 (Calciumpantotenaat-D), Zink mono-L-Methioninesulfaat, Antiklontermiddel: Microcrystalleine cellulose, Vitamine E (Alpha-tocopheryl succinate),  Stabilisator: Natriumcroscarmellose, Phytoceramide, Selenium methionine, Bessenextracten (Fragaria, Cyanococcus, Sambucus, Rubus Idaeus), Carotenencomplex (Bètacaroteen, Luteïne, Zeaxanthine, Lycopeen, Alfacaroteen, Astaxantine, andere), Vitamine B3 (Inositol hexanicotinate), Polygonum Cuspidatum (Fallopia Japonica | 98% Resveratrol), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Chroom (Chromiumpicolinaat). Antiklontermiddelen: Magnesiumstereate, Siliciumdioxide. Glansmiddelen: Hydroxypropylmethylcellulose, Stearinezuur.

Comments